Come2Norway Eigentümerdaten

Kjære hus/hytteeiere!

Hjertelig velkommen til vår internettpresentasjon, www.come2norway.com. Fint at dere har tatt dere tid og gitt oss anledning til en liten presentasjon.

Vår historie

På våre tallrike norgesreiser på Sørlandet og Vest Agder har vi latt oss fortrylle, av landets skjønnhet, naturens egenart og vennligheten til den norske befolkning. Dermed hadde vi alltid en følelse av å ha funnet et hjem utenfor Tyskland. Fra denne begynnende begeistring, utviklet det seg i tidens løp en spesiell kjærlighet til landet og dets innbyggere, slik at det ut fra dette har oppstått tallrike vennskap som fremdeles består.
Slik oppsto også en dag ideen om å formidle fra Tyskland, huset til en av vennskapsfamiliene for utleie. Det som deretter startet som et vågalt forsøk, viste seg å være en stor suksess, og av et hus ble det fort tre. Hvert av disse husene kunne de senere årene vise en fullstendig fullbooking i løpet av sesongen, slik at flere forespørsler måtte avvises. Hoveddelen av utleien foregikk gjennom det kjente norske- fiskeforum- norwegen-angelforum, som vi i flere år har vært trofaste medlemmer av.

Bak vår forretnings ide ligger et enkelt konsept, ved at vår prioritet befinner seg først og fremst hos kundene. Det starter med et attraktivt pristilbud, en perfekt forberedelse av gjestene før ferien og en godt organisert service på stedet. Også i nødstilfelle, ved tekniske problemer eller også plutselig sykdom hos gjestene var og er vi tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Vi gjør vårt beste for å kunne tilby individuelle tips til fritidsaktiviteter på feriestedet, og vi er ”proffe” på hav og ferskvannsfiske, slik at ferien til våre gjester er forberedt til det beste. Vi hjelper dere, om ønskelig, ved ankomst og avreise av turistene i deres hus/hytte, kontroll av båtene og kan utføre sluttrengjøringen.

Gjennom vår egen kontaktperson og kompanjong på feriestedet (Sørlandet/Agder) har vi mulighet til å opprettholde et svært vennskapelig forhold til våre gjester, og en kontinuerlig, nær kontakt med huseierne. Utover dette teller gjensidig fortrolighet og en åpen kommunikasjon som grunnprinsipp i vår forretningsfilosofi.

I tilfelle denne filosofien også faller i smak hos dere, og dere ønsker å formidle deres hus/hytte gjennom come2norway.com, gleder det oss om dere tar kontakt med vår norske partner Linda Warmbrodt i Lindesnes (telefon 452 34 799) eller med oss i Tyskland. Selvfølgelig vil vi presentere deres hus/ hytte fra dets beste side og sørge for en stor etterspørsel. Videre blir det på forhånd ført personlige samtaler og vi tar hensyn til deres ønsker og krav.

Det gleder oss også om dere gir oss deres tillit, og bestemmer dere for come2norway.com Teamet fra www.come2norway.com takker hjerteligst for deres interesse og ønsker dere velkommen til oss.Med vennlig hilsen
Karsten, Stephanie, Tom u. Linda